Annie Sikkema

Naam: Annie Sikkema

Fractievoorzitter, Partij voor de Dieren
Raadslid, Gemeenteraad
eva@zorgoplossingen.nl
Fractievoorzitter Actief sinds 01 feb. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Met gedrevenheid en toewijding vervul ik de rol van fractievoorzitter binnen onze gemeenteraad. Mijn naam is Annie en ik geloof in de kracht van constructieve verandering en samenwerking om onze gemeenschap te verbeteren. Als leidend lid van onze fractie ben ik vastbesloten om de stemmen van onze inwoners te vertegenwoordigen en hun belangen te behartigen op een doelgerichte en empathische manier.

Mijn jarenlange betrokkenheid bij lokale kwesties heeft mijn passie voor openbaar bestuur en gemeenschapsdienst aangewakkerd. Met een achtergrond in [Achtergrond/Expertise] breng ik waardevolle kennis en perspectieven mee naar mijn rol. Ik ben er sterk van overtuigd dat een inclusieve aanpak, gebaseerd op dialoog en samenwerking, de sleutel is tot het vinden van duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan.

Naast mijn verantwoordelijkheden als fractievoorzitter zet ik me in voor diverse nevenfuncties die het welzijn en de ontwikkeling van onze gemeente bevorderen. Ik geloof dat het essentieel is om actief betrokken te zijn bij verschillende aspecten van onze samenleving om een holistische benadering te waarborgen.

Samen met mijn medefractieleden en onze gewaardeerde inwoners, streef ik naar een bloeiende en inclusieve gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te vervullen. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op onze prestaties en nieuwe wegen van vooruitgang te verkennen. Samen maken we een verschil.

Nevenfuncties

  1. Lid van de Raad van Toezicht van een plaatselijke non-profitorganisatie.
  2. Voorzitter van de Adviesraad voor Jeugdontwikkeling.
  3. Lid van de Werkgroep Duurzaamheid binnen de gemeente.
  4. Mentor bij een lokale jongerenorganisatie.

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 01 feb. 2022 Fractievoorzitter, Partij voor de Dieren
  • Actieve functie Raadslid, Gemeenteraad
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens